Alla inlägg under januari 2010

Av Angelika - 17 januari 2010 22:04

Ja som rubriken lyder. I Morgon ska jag blogga. eller förhoppningsvis gör jag det! har inte idas skriva nånting, har haft så mycket att göra och sen så har jag slöat till på blogg fronten med flit :P


Den som väntar får se!

Av Angelika - 15 januari 2010 15:49

Bilderna får tala för sig själv;


(Leo med familj har varit på besök)


(Pappa o Son chillar i soffan efter Middagen)  


(Jag upptäckte just en vacker syn!! Har haft såhär hela dagen. Sry Lina för min snygga klädstil.. om du nu såg det? haha)

     

Av Angelika - 15 januari 2010 07:30

Bara för att det var JAG som skulle stiga upp med alfred på morgonen så vaknade han halv sju, så klart! Men jag är in´t bitter, får ju en hel lång dag frmaöfr mig ist med mina favorit killar! Eller ja, robert sover ju nu. men sen stiger han väl upp i think!   


Idag står det nog ingenting på listan. Men träna är jag sugen att göra, och sen hade jag behövt fara till ams (visst Lina), så vi får se vad dagen bjuder på! =)

Robert skulle nog och träna vid lunchtid, fast Tennis! Så efter det kanske jag far o gymmar.. Ska koka köttsoppa idag också, har inte hunnit med det riktigt. så igår innan jag gick o la mig tog jag fram kokköttet! Mums ska det bli med go-soppa! :-D Min Bror Lenny kommer nog hit idag/kväll också. och ska sova till o med söndag. Hockey står på listan för honoms del! men Luleå krossar väl motståndarna as always!   


Just ja, Ska ju till Josefine sen vid 18 tiden.. Kanske man måste ta sig en powernap så man orkar med deras tempo   Blir nog 1-2 Öl. Gött!!


Nu mysa med alfred. Han ser bolibompa i soffan... Ha en bra dag!   


(Vincent Badar, och Alfred fiskar, haha.)


(Vad mycke fisk det finns!!)

    

Av Angelika - 14 januari 2010 20:24

  

 

Ja det är det nyaste ordet som alfred lärt sig! :-) haha

Dock så vill han inte säga det på komando. Samma som med alla andra ord. så det är frustrerande när man vill att han ska säga det till någon! :P

 

Igår hämtade vi alfred tidigarer från dagis, vi hämtade även vincent också. dom skulle nämligen o ta sista vaccin sprutan.. ja svinis-sprutan! =)

Det gick JÄTTE bra.. Varken alfred eller vince blev upprörda, så duktiga! Alfred tog ju i armen sist han var, men hon som gav sprutan nu sa att han är för liten. man ska vara över 2 år för att ta i armen. så det var ju weard!? Och nu fick han ju inte lika ont som sist. Nåja är skönt att det är över! =)

 

Sen körde robert hem mig och alfred. o efter det körde han vince till sin mamma och sen for han o jobba.. jag och alfred åt mellis, mackor och OBOY! :P

Sen hände det nog inte så mycket mer.. han fick bada, se bolibompa, vi jagade varandra och sånt som vi alltid gör :)

 

Idag fick jag en enorm sovmorgon som jag verkligen uppskattade! Till kl 12 sov jag haha.. Älsklingen var nog bara glad över det, för han fick ju spela i lugn o ro! :P Jag skuttade in i duschen, drack sen kaffe och robert for o hämtad alfred från dagis.. Sen fick han lite youghurt till mellis och sen packade vi in oss i bilen och begav oss till familjen Julia, Niklas och Söt tjejen Emilia! :) Där blev vi i några timmar, tills det blev alldeles för sent eftersom vi inte hade ätit middag haha.. Men tur Julia hade en massa gofika som vi kunde äta ;)

 

Blev en Mat handling och sen hem o göra middag! sen mys i soffan i hela familjen (minus vince). Alfred har kramat och goat oss en massa.. han är så snäll våran lillakille! =) Somnade som en stock gjorde han direkt robert la honom i sängen, är så skönt när det börjat funka igen med läggningen.. var nog bara nånting som störde honom förut. kanske ngn tand? :)

 

Nu ska jag snart ha klan träning.. det ni! haha.. (skiter i vad ni säger, för spela är skoj)  Så ska ladda med kaffe och kanske en kaka?!

Ha en bra kväll!


Just ja. i morgon vankas det tjejmiddag/kväll hos Josse.. Skoj! =)

Av Angelika - 12 januari 2010 14:49

Nu uppdaterar jag igen lite snabbt.. Håller nämligen på med middagen (köttfärsås m spagetti). Jag är ensam med alfred så vi ska unna oss en tidig middag! :-)


I helgen så åkte vi till kalix (till mina föräldrar). Var så skönt att komma dit.. Min bror och hans 2 busfrön kom också dit. så det var en hel del busande med 4 små grabbar :-) Sen har vi åkt pulka, gjort snöänglar, skottat snö, hoppat i snöhögar, kört skoter och gjort en massa annat bus ute.. min kusin och hennes karl + 2 barn kom dit en sväng också o sa hej (min kusins pappa bor bredvid mina föräldrar) och det var trevligt att träffas! =)


Söndag efter middagen åkte vi hemmåt igen.. Väl hemma så gjorde vi ingenting! Och det var skönt :) Blev badning för grabbarna och det var väl det enda haha..


Månda igår! Vince lämnade vi på dagis för byte med (till?) sin mamma.. Kommer fasiken inte ihåg vad vi gjorde igår? hmm. robert for då o jobba vid 13 tiden. så jag och alfred lallade väl på här hemma bara och busade i vanlig ordning :-)


Idag Tisdag! Började med att robert lämnade alfred på dagis vid 9e tiden. sen åt vi frulle! Efter det så begav vi oss till gymmet och körde styrke och lite kondition.. Skönt var det! Vi har som slarvat i flera veckor med träningen, men nu måste vi ta tag i detta igen! Sen hem och inte långt efter vi kommit hem så kom Lina, markus och goa Leo hit.. Vi bjöd på kaffe och fika (rulltårta).. Surrade och hade allmänt trevligt.. Robert for på jobbet vid 13 tiden och vi fortsatte att surra på ett tag efter det.. sen åkte dom hemmåt och jag for nästan direkt och hämtade alfred..


*Tillbaka* fick ta en paus på ca 1 timma, haha!!


När jag kom till dagis så var alfred i full action. Han bråkade med en tjej om en leksaks kamera.. Hon klöste honom i ansiktet så han såg helt förstörd ut.. Lill killen min! Tur mamma kom och avbröt, haha..

Han gav mig en STOOR kram.. men sen när vi skulle klä oss så började han svammla. ham ville inte ha på sig kläderna.,. utan han satte igång att skrika och tjura som bara den! Jäkla trotts ålder alltså.. men efter en svettig påklädning så var vi klara att fara. han fick åka pulka hem, villket var uppskattat.


Nåja. nu ska jag busa lite med en trött alfred... =)





Av Angelika - 8 januari 2010 21:55

Ja denna vecka har gått väldigt fort. Har gått så bra att vara ensammen med grabbarna om dagarna, inte så mycket gorm som jag trodde det skulle bli. Eftersom det varit så kallt så har vi inte kunnat vara ute nånting, och då brukar humöret oftast bli sämre. men vi har haft glatt humör för det mesta :-)

Vincent har jag "gödigt". igår fick han rejäla måltider hela dagen och även idag. och jag tycker man ser resultat direkt, han har ätit toppen bra! :-) Brukar så klart ge honom mat annars också. men nu har han fått mat-mat ist för mackor till tex mellis! :-)


Alfred är så underbar. och en massa nya ord säger han..

Bland annat: spela, mera, leka, emma (dom ropade det i ett barnprogram), spegel, min.. Kommer inte ihåg vad jag skrev för ord förra gången, kanske fanns det med igen haha.. Nåja, är så roligt när han pratar en massa nu :-)


I morgon hoppas jag att vi åker till min mamma o pappa. Robert var sugen på att bara vara hemma eftersom han jobbat natt hela veckan och knappt varit hemma, eller det har han ju. men han har sovit om dagarna och stigit upp vad 15 tiden, så då är ju hela dagen förstörd. men iaf, dit har ja iaf planer på att bege mig :-)



Och på Söndag så börjar i en annan del av köping igen, fy tusan så braaaa! :-D

Nu ska jag se när Älsklingen spelar, och säkert spela lite jag också ;) natti!!

Av Angelika - 8 januari 2010 14:10

Jag har absolut ingenting att skriva idag. står helt still i min mini hjärna!

Men igår så gjorde vi ju inget spec. åt bulla och drack mjölk när vi såg Bolibompa. det var väl dagens händelse haha.. Och att jag stekte Parisare till middag åt oss igår.. :P


Så nu tackar jag för mig... För idag har här inte hänt mycket heller.. Men det är fredag och i och med det så är robert ledig i helgen.. Wiiiiie! =))

Av Angelika - 7 januari 2010 10:18

Det förra inlägget som är lösenords skyddat har lösernordet som den förra har som användarnamn! Hoppas ni förstår, annars får ni fråga! :-)

Och om ngn som jag inte gett lösen till vill ha det får ni också fråga!


 

Presentation


En blogg som mina nära och kära får ta del av. . .

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Fråga gärna!

1 besvarad fråga

Besöksstatistik

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8
9
10
11
12
13
14 15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28 29 30
31
<<< Januari 2010 >>>

Väder Rosvik

Ellenor

      Lilla Prinsessan våran   

Alfred

   Våran lilla prins..   

  

Vincent

     Mitt Bonusbarn.
Och våran största prins..   

  

bloglovin

Ovido - Quiz & Flashcards