Direktlänk till inlägg 20 maj 2010

Skönt på kvällen!

Av Angelika - 20 maj 2010 14:29

Vi har i stort sett tagit oss en kvälls promenad varje kväll ist för att ungarna ser bolibompa, för när det är så här varmt så bryr dom säg ändå inte om att se det :)


Igår var vi en sväng och gick, ja alla utom vince. han är ju hos sin mamma.. Men alfred fick premiär cykla, och det gillades skarpt :) Men lite less blev han för när han stryrde så körde han runt runt runt, så vi var tvugna att hålla emot när han styrde så det gick rak, och då blev han arh för att det inte gick att styra haha.. Men han lär sig, han når ju ändå knappt ner till pedalerna ännu =)


   


   

   


   


Jag och alfred är inne och svalkar av oss. Är nästan för varmt ute för att kunna hitta på nånting.. man blir helt färdig av att bara sitta på balkongen! Men skönt är det med go värme, så inte ska jag klaga ;)

Älsklingen slutar om ca 30 min. då kommer han hem och hämtar matlistan som ska handlas och drar iväg på affären. Idag blir det grillat! igen med andra ord, fast igår grillade vi bara såna där tjocka korvar och det är ingenting i jämförelse med grillkött :) mumma*


I morgon slutar älsklingen redan kl 13. Hoppas vi kan fara på stranden efter det. Tänkte fara med alfred idag, men hur kul är det att sitta där själva?! Då kan vi lika gärna bara vara ute och gå och sånt idag :)

Ska dricka kaffe och fixa med matlistan färdigt! sen ut igen..... PöSs*

 
 
Ingen bild

mor

20 maj 2010 15:30

Vad han är duktig gossen :)) Roligt att ni är ute mycket nu i finvädret.Det gillar jag, du vet :)) Kramis.

 
Josefine

Josefine

21 maj 2010 12:23

Jo...visst, men när man har 2 som är jätte pappiga o han ska göra precis allt m dom o åt dom,då funkar d inte..inte för oss iaf.Det blir så även när R inte är hemma o då blir d bara jobbigt för mig m barnen.Bara grin o gråt u know..:/ hemma på söndag eller åker ni till Kalix? hinner inte förbi idag som ja tänkt, har så mkt att fixa nu m företaget(d ska inhandlas grejjer hit o dit o möbleras o allt, o pappersarbete hit o dit)plus att d kommer fullt i grejjer idag =P kram

http://emjowa.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Angelika - 9 juni 2014 21:01

        Längtar du? ;)  

Presentation


En blogg som mina nära och kära får ta del av. . .

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Fråga gärna!

1 besvarad fråga

Besöksstatistik

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10 11
12
13
14 15
16
17
18
19 20
21
22
23
24
25
26 27 28
29
30
31
<<< Maj 2010 >>>

Väder Rosvik

Ellenor

      Lilla Prinsessan våran   

Alfred

   Våran lilla prins..   

  

Vincent

     Mitt Bonusbarn.
Och våran största prins..   

  

bloglovin

Ovido - Quiz & Flashcards