Alla inlägg under maj 2010

Av Angelika - 19 maj 2010 09:42

Ja helgen var ju en kalas helg. På söndag kom det också kalas  gäster och alfred fick en massa leksaker :) Var mycket trevligt! Men nog är det tur det inte är kalas alltför ofta. jäkla vad disk det blir hahaha.. och utan diskmaskin så är man nära att svimma av diskande :P






I måndags så for älsklingen och jobbade före kl 6. Jag fick en härlig sovmorgon eftersom alfred vaknade först vid halv nio. Då fick barnen snabbt hoppa i kläderna och sen åt vi frukost. sen gick vi med vincent till dagis.(byte av vecka). Jag och alfred gick hem och gjorde väl inte så super mycket.... när han hade sin lunch vila gick jag ut på balkongen i bikini och solade och varmt var det... ojoj! :)

Vid kl 15 kom robert och plockade upp oss, och sen for vi och handlade skor åt alfred som var i stort behov av tennisskor. Hittade ett par fina på skokanonen, ett par som nästan var likadana som dom förra han hade :) Hel nöjd blev han över dom och springer som aldrig förr ;) Sen for vi och handlade mat o åkte hem och gjorde middag! hände väl inte alltför mycket sen :)


Igår så steg jag upp just före kl 6.. fick väcka alfred och ge honom välling, klä honom och gossa lite och sen gick jag med honom på dagis.. sen körde robert mig till toys r us där jag skulle jobba hela dagen och sen for han vidare till sitt jobb..

Jag kan säga att det var super tungt att inventera! Usch så mycket leksaker haha. Fötterna värkte, ryggen värkte, benen skakade, vätskebrist som tusan och ja nu ska jag inte klaga för mycket ;-P Men det var tungt! Och värmen var dödande varm. dom hade ingen luftkonditionering eftersom den var trasig, så ni kan gissa hur varmt det var?! =) Blev hela 11.5 timmars arbetande, tog mycket längre tid än vi trott. men money money! :-D Sen for jag och köpte ett cheesmål eftersom älsklingen inte fixat middag så det räckte åt mig *morr* hehe... Alfred och robert hade haft det toppen medans jag var o jobba. varit ute och gått och fått se traktorer och en massa annat skoj :) men han hade så klart saknat mamma! :)


Jag har varit och lämnat alfred på dagis vid 9 tiden, sen hem och göra kaffe och nu sitter jag här.. Gick förresten super bra för alfred på dagiset igår fast han fick fara så tidigt och vara så länge. hon sa att han är en riktig busunge :P haha

Nä ska fixatill här hemma lite och dricka mitt kaffe =)

Ha en bra dag!


 

Av Angelika - 15 maj 2010 18:48

Idag har vi firat våran fina lilla kille på 2 års dagen!

Alfred har verkligen strålat som en sol hela dagen och haft en skit bra dag. Helt fantastiskt att se :) Helt lagomt med folk kom det och Tårtan räckte precis.

Alfred har fått en hel del presenter och alla föll honom Sjukt bra i smak! :) Mycket makka-pakka saker fick han, en hoppboll, böcker, pengar, bilar, grävmaskin, traktor, kläder mm.


                 

Var tyvärr super dålig med kameran idag. Eller vi var det! Men blev några bilder iaf på födelsedags barnet mfl :)


Nu ska vi gå ut på en kvällspromenad med barnen.. Få se lite annat än lägenheten. Vincent har varit ute och lekt i stort sett hela dagen med "kusinerna" och grannbarnen. Men vi andra i familjen har bara fått sitta på balkongen och känna av det underbara vädret som anlänt. så nu ska vi gå ut! :)

ha en bra kväll! puss


NÖJDAST*

Av Angelika - 14 maj 2010 17:54

               



   



Av Angelika - 14 maj 2010 17:40

Solen gassar in här i vardagsrummet just nu, och det är fruktansvärt varmt ute.

Igår var det dock en änu finare dag och den spenderade jag och små oijkarna ute på balkongen och gården.. Fikade och hade pyssel stund på balkongen, men sen blev hettan olidlig så då gick vi ut och lekte ist! :) Men jag fick putsat fönstrena på balkongen igår iaf och det var välbehövligt. fast stekflottet från grillen som satt sig fast på fönstret var inte lätt att få bort.. Undra ens om dom är helt rena?! :P har inte tagit invändigt ännu så får vänta med att se om det blev bra tills jag putsat invändigt..


Idag har jag varit totalat orkeslös, kännt mig trött och allmänt krasslig.. Skulle fixa och baka idag men har varken gjort ditt eller datt.. Inte förens nyss. slängde in en kaka i ugnen för ett tag sedan, och sen blir det väl att baka någon mer kaka!?


Det verkar inte vara allför många som kommer i morgon, ingen har då hört av sig. nästan iaf, så blir nog bara att göra en tårta.. På söndag vet jag att några kommer ist, dom var så duktiga och hörde av sig ;)

Men men ska bli spännande med 2 års kalas och se hur alfred reagerar på alla paket osv.. när han fyllde 1 år var han ju så pytteliten att han inte ens fick hål på paket papperet.. ;-P


Alfred har förövrigt varit en STYGG pojke idag.. Målat med BLÄCKpenna på våra nya vita tapeter i köket. han målade för ett tag sedan med krita där, men det gick ju och sudda ut. men denna gången är det kört :/ Sen har han hittat min nagleolja och öppnat o sedan hällt ut allt i soffan, bakom soffan och kletat lite på väggen. Kul när den både var dyr och nästan full....


Strax kommer älsklingen hem, som har varit och jobbat sedan kl 11 i morse.. Men nu får han vara ledig hela helgen :) Appropå jobb.. det har löst sig med sommarjobb.. Ska på en arbets intervju på Måndag, men tror jag tar detta jobb som jag redan blivit erbjuden.. För det är från i slutet på Juni tills slutet på augusti.. perfekt! :) Dock får vi se hur vi ska läsa detta med barnvakt, men det ska nog gå bra..


Nu är det ju strax bolibompa ser jag.... tänkte ha mys med barnen idag då det är fredag, så jag ska poppa lite popcorn tänkte jag.... Vincent spelar Xbox så det måste han ta och avsluta nu så alfred får se det bästa med bolibompa.. Intro början med andra ord haha.. :)


Ha en bra fredags kväll!

Av Angelika - 11 maj 2010 20:41

Orkar inte skriva nånting. Så uppdaterar med Bilder =)


   


   



Av Angelika - 10 maj 2010 16:10

   Så är det ;-)


Nu är alla papper klara, så nu är jag äntligen en äckta ug medlem (ungdomsgarantin) äntligen kommer en liten ersättning varje månad så jag slipper känna att jag bara måste leva på Robert! Men sen så öppnas en hel ny chans att få praktikplats och genom den vägen kanske hitta ett jobb? ja det är vad jag hoppas iaf! =)


Idag har det varit strålande sol väder ute. varmt och skönt, fast dock i solen bara! Men nu är sommaren på g. och det pratas ju om att ryssvärmen är på väg hitåt. men vi får väl se :)

   


Jag har inte så mycket mer att skriva..

Vincent har ju kommit hem till oss idag igen och det är så mysigt! Han har redan kompisar som är här och har saknat honom den veckan han varit borta. men nu får dom leka sig less en hel vecka =P Kul att han är så omtyckt av sina kamrater.

Alfred försöker reta dom men jag tror minsann att dom kastade ut honom från rummet, haha.. shit happens ;-P


Nu är middagen klar! Puss

Av Angelika - 9 maj 2010 19:16

Och solen har just försvunnit. Men när alfred såg bolibompa så var den framme och kittlade honom i ögonen. Tur det finns persienner :-)


*Jag har varit sjuk sedan Tordags, och fredags kväll var jag Hes och hade feber. men trotts det har.......*

-Helgen (som jag oftast tycker) gått super fort. Och det tack vare att robert började 8 på fredags morgonen ist för kl 18 som han brukar då natt helgen sätter igång. men i fredags hade dom en mötes dag ist. så hans tid var kl8-14, men kl 12 var han redan hemma. och det var helt underbart att få ha honom hemma så tidigt =) Vi tog oss en promenad efter lunchen, en härlig sådan. solen sken men dock så blåste det fruktansvärt mycket. vi var ner på stranden en sväng och kikade lite, känns som en evighet tills man kan ligga där och steka. Isen var ju fortf kvar :(

Sen åkte vi och handlade lite smått o gott och for hem och åt middag...

Mot kvällen hade vi fredags mys med glass! =) Sen såg vi lite Talang och så ska det låta om vartannat. efter det slog vi igång varsitt Xbox och spelade tillsammans... *kärlek* :-)


Lördag morgon. fick sovmorgon men blev väckt av min bror vid 9e snåret som och sa att han var på väg till Luleå. Eftersom han skulle sova här så skulle han lämna grejer plus bilen här så jag klev upp. och i soffan låg mina snosisar och sov så sött. Ja jisses så goa dom var :)

Lenny kom hit och vi drack kaffe, sen kom Lorens hit också och tog sig en kopp. Sen for Lenny och lorens iväg på upprdag. Dom skulle och spela en innebandy"kupp" på pontushallen (visst heter det så). Vi for dit och kollade 3 matcher. Jag fick vara kamerakvinna åt Lorens, vilket var skoj men svårt då jag inte alls är van vid såna där lyxkameror :P men någon fin bild blev det säkert då grabbarna spelade =)

När vi kom hem gjorde jag middag, köttfärsås m spagetti. den blev smaskig! Och sen var robert tyvärr tvungen att fara o jobba :( Jag och alfred hade lördags mys med chips och godis klubba.. Ja för alfreds del allstå, haha. han är så nöjd när han får en egen skål. och säger om och om igen mina!! haha.. Alfred somnade på stört efter bolibompa och jag såg lite teve, spelade en sväng och gick och la mig strax efter kl 22, var helt färdig..


Idag söndag då jag vaknade kan jag säga att jag INTE var i form.. Ont i halsen och kunde knappt prata, feber, ont i huvudet och mådde allmänt skit. men var ju tvungen att gå upp eftersom min lilla kille är en morgon pigg sådan och vill ha frukost på en gång :P Fick ligga på soffan och vila mig när han åt och såg bolibompa iaf, vilket var skönt! Robert blev väckt av alfred vid 13 tiden och inte långt efter det steg Lenny upp också, men världens träningsvärk. det roliga var att han sovit i Vincents våningssäng, så han hade haft problem med att ta sig ner med värken hahaha *sry brorsan* :P

Vi har grillad fläskfilé och ätit klyftpotatis till middag. fantastiskt gott, vilken grillmästare till karl jag har ;-) Alfred fick grillad korv ist, och det älskar han!

Efter middagen tog jag en dusch medans älsklingen fortf var hemma. men nästan direkt jag kom ut var han tvungen att fara till jobbet, buhuuu! Men sen är han ledig i 3 dagar, jippiiiie!!!   


Nu ska jag dricka mitt kaffe, kanske ta någon godis och sen får jag se vad som händer. men det lutar åt mw2.. Ha en bra söndags kväll.. Puss!

Av Angelika - 9 maj 2010 16:27

Skulle ju skriva ett Grattis Inlägg också, men mitt minne svek i alla leksaks funderingar ;-)



Ett STORT Grattis till min Söta kusin Martina på hennes 25 års dag i dag!


Puss på dig!  


 

Presentation


En blogg som mina nära och kära får ta del av. . .

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Fråga gärna!

1 besvarad fråga

Besöksstatistik

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10 11
12
13
14 15
16
17
18
19 20
21
22
23
24
25
26 27 28
29
30
31
<<< Maj 2010 >>>

Väder Rosvik

Ellenor

      Lilla Prinsessan våran   

Alfred

   Våran lilla prins..   

  

Vincent

     Mitt Bonusbarn.
Och våran största prins..   

  

bloglovin

Ovido - Quiz & Flashcards