Direktlänk till inlägg 21 juni 2010

Senaste Torsdag!

Av Angelika - 21 juni 2010 09:35

Har inte bloggat sedan dess. men har inte haft tid (tror jag?!?! haha)


I fredags så jobbade älsklingen 11-18, så jag och alfred hade en hel/halv(?) dag för oss själva.. Efter Lunch plättarna vi åt så tog vi oss en promenad i det fina vädret. Gick ner till stranden och lekte i sanden och alfred tyckte det var underbart roligt att kasta sanden och skotta stora gropar :) Sen gick vi hem och beställde mat från miss mac, blev en barn pizza åt alfred och en kebab tallrik åt mig, mums enligt oss! :) Robert hade åtit ute på jobbet så då tyckte jag att vi också kunde unna oss skräpmat när det bara var vi hemma.... Sen lekte vi inne och hade mysigt..

När pappa kom hem hade han köpt med choklad och ostbågar, så alfred fick en skål med Ostbågar som han åt med good aptit... Sen hände det inte mer denna dag! :)


Lördag så åkte vi till min mamma o pappa. Vi tog med oss fiske grejerna i hopp om att det skulle gå att fiska.. Men det har regnat och regnat och regnat. ja riktigt öst ner, jätte stora och hårda regndroppar! Så det blev inge fiske för oss. men vi bastade och det var himelskt skönt (längtar tills man har en egen bastu), såg tv och bara var hela lördagen :) Alfred var super glad över att få vara hos molmol och mopha :)) Min bror Lenny var också där och han hade med sina 2 katter, dom jagade alfred hej vilt framm och tillbaka i huset haha.. Så dom blev av med en massa energi kan jag tro :p


Söndag tog vi det väldigt lugn på morgonen, regnet infann sig även då.

Vid 12 tiden for vi mot kalix för att gå på Kalas. 1 års kalas hos Leo, söt ungen har ju blivit så stor!! :) Men kameran glömde jag ju så klart ta med :( Men det var riktigt kul att ses och en massa go fika och tårta hade hon..

Efter kalaset for vi till min bror Johan och ungarna och såg vad dom pysslade med.. Sötbarnen var lika söta som vanligt och jag tycker dom hinner växa alldeles för mycket mellan ggr man ser dom (4 år o 6 år) men vi satt och surrade ca 1h och det var jätte skoj att ses :) Sen hem till Luleå på direkten!

Hemma gjort älsklingen korv o spagetti till middag, var faktiskt gott haha..

Sen har det inte hänt många knop. vi har packat lite inför i morgon men annars bara tagit det chill..

Vicnent kom hit för ett tag sedan så nu är det full rulle. Alfred är super glad när storebror är hemma igen. och vi med så klart! :) Fina fina Barn   

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Angelika - 9 juni 2014 21:01

        Längtar du? ;)  

Presentation


En blogg som mina nära och kära får ta del av. . .

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Fråga gärna!

1 besvarad fråga

Besöksstatistik

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14 15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2010 >>>

Väder Rosvik

Ellenor

      Lilla Prinsessan våran   

Alfred

   Våran lilla prins..   

  

Vincent

     Mitt Bonusbarn.
Och våran största prins..   

  

bloglovin

Ovido - Quiz & Flashcards