Alla inlägg under augusti 2010

Av Angelika - 8 augusti 2010 17:15

Blev ett Blött Nolia för oss idag. Men kunde inte fara någon annan dag så fick bli idag. Nästa helg är fullbokad och på veckan så jobbar båda två.

Barnen gnällde nästan ingenting trotts skit väder, trångt inomhus och sen Lunch.

Fick med mig lite badolja, handkräm, sockerskrubb, nya foppatofflor till både mig och robert, massa godis, papper/tidningar om Bergvärme mm... Mysig dag trotts regn och åska :)


I morgon bär det av till Kalix tiiiiidigt! Börjar jobba kl 12, så min snälla mamma kommer och hämtar mig och Alfred på morgon kvisten. Ville sova här i natt också, så var skönt att det gick att lösa.. :)


Blir nog att grilla idag igen. Ingen är speciellt hungrig, men äta bör man.....

Av Angelika - 7 augusti 2010 21:28

Luleåkalaset är över för min del. Vi var dit idag och såg kring marknaden och barnen fick åka Karuseller i massor.. Alfred grät hela vistelsen i "skräckhuset" (kommer inte ihåg vad det heter?!?). Men inte så konstigt när ljudet var högt och skrämmande. Vincent tyckte det var kul, men han hade ju varit dit tidigare i veckan med sin Mamma. Vi åt Souvas och det var himmelskt gott. Smaskigt med nånting salt i den stekande solen! Måste säga att det var smått jobbigt att gå omkring där i denna värmen plus att det var smock med människor. vi fick hemlängtan båda två, ja jag och Robert alltså. Barnen ville ju fortsätta åka! ;)


På vägen hem åkte vi och köpte Lördagsgodis, trodde dom skulle ha massa gotta på marknaden! men icket! :/ Hem och då kom Markus och Leo och hälsade på. Alfred trivs så bra med Snygg Leo :) Vi grillade lite senare och det var jätte gott!

Vincent har varit ute med alla bus kompisarna hela kvällen.. tror dom var 6 grabbar totalt! :)


Robert skickade jag iväg till Markus för att dricka öl och spela Xbox.. Så jag ska njuta av stora soffan helt ensammen och skönt ska det bli. Har nämligen en STOR godispåse som jag får äta upp helt själv. och en 2L Fanta! =))


En bra dag har det varit.. Vince och Alfie skötte sig utmärkt idag :) <3


Älskar Min Familj!  

Av Angelika - 6 augusti 2010 14:42

Undrar nu om någon kan tänkas göra en ny designe till mig eller känner någon som är duktig? :)


 

Av Angelika - 6 augusti 2010 13:02

Sol så klart! :)

Villket väder vi har idag, underbart! Fast den enda som varit ute nånting är vincent.

Vi ska väl strax bege oss mot Luleåkalaset skulle jag tro. Är egentligen lite sent att fara nu enligt mig, men robert tycker vi kan fara. Så jag får väl ställa upp ;)

Älsklingen har ju nyss vaknat sen nattjobbandet. Var sista natten i natt, såå skönt. Nu får jag ha honom hemma i natt och sovandes bredvid mig. Myyyys!! :))


I morse vid 5:15 vaknade jag av ett ryck. Hörde ett ljud och insåg att det var teven som var igång.. Gissa vem som satt där? Jo Alfred haha.. Undra hur länge han varit vaken egentligen? Har vaknat när han stigit upp alla andra dagar men inte i morse. trött efter allt jobbande och sen vakna nätter pga den äldre pojken som haft  hemska drömmar hit och dit.. Så när darling kom hem så gjord han välling åt alfred, så fick sova till halv sju iaf :)


Nu är båda grabbarna ny duschade och luktar gott. Så strax beger vi väl oss mot staden :)


    

Av Angelika - 6 augusti 2010 13:00

  (v17+4)


Så liten men ändå så fruktansvärt söt.. Vi älskar dig Bebis   

Av Angelika - 4 augusti 2010 14:30

Till Fundersam som är en tuffing och leker hemlig kan jag meddela att jag inte gjort denna blogg för att varken stava rätt eller göra nära och kära glada. Så bitter kan du vara någon annanstans!


Fick denna söta  kommentar av "fundersam" person

 





Avundsjuka är en hemsk sjukdom ;-)

JAG ÄLSKAR MIN FAMILJ!!!  

UL

Av Angelika - 4 augusti 2010 14:26

Äntligen har vi varit på Ultraljudet, som vi längtat :)

Blev Bf 7 Januari ist för 30 december, mycket bra! Så jag är nu inne i v18 (17+4).

Ska fota och sätta in ul bilder sen. Just nu väntar jag på att vince och robert ska komma hem med pizza så vi får äta sen lunch. sen kommer mamma och hämtar mig och alfred.. jobbet kallar :( men vi får ju komma hem i morgon igen då jag är ledig fredag, lördag och söndag..




Av Angelika - 3 augusti 2010 17:46

Vecka 19

Kroppen:
Nu börjar du komma halvvägs genom graviditeten. Det kan vara bra att reflektera över sin livssituation och det som ska komma. Tanken förändras från ”nu är jag gravid” till att ”nu väntar jag barn”.

Blodvärdet sjunker och barnet behöver mycket järn. Nästan alla gravida kvinnor behöver ta järntillskott. Blodtrycket kontrolleras regelbundet på barnmorskemottagningen. Det är vanligt att det sjunker lite, eller stannar på samma nivå som tidigare. Om blodtrycket går upp kan det vara ett tecken på havandeskapsförgiftning.

Livmodern växer allt mer och magen börjar få en rund form i profil. Vissa kvinnor kan känna av foglossning omkring den här tidpunkten. Det kan yttra sig som en diffus värk runt bäcken och neråt låren. Under senare delen av graviditeten kan man få problem med ryggen, man kan till viss del motverka det genom allsidig kroppsträning som dessutom gör att man får bättre kondition.

Fostret: Små, ljusa hårstrån så kallade lanugohår täcker kroppen och till och med undersidan av fötterna. Det fina fjunet kan finnas kvar på vissa delar av kroppen efter födseln, t.ex på ovansidan av öronen. Ögonbrynen och ögonfransarna börjar markeras och på barnets fingertoppar finns helt unika fingeravtryck. Benen har nu kommit ifatt och är i rätt proportion till kroppen. Barnet ser ut som en färdig människa, i miniatyr.


Träningstips

Ta gärna promenader, simma eller gympa i den utsträckning och takt som känns behaglig. Cykling är också bra, det stabiliserar bäckenet. Du kan även träna upp samarbetet mellan nerver och muskler i bäckenet genom knipövningar. Dra ihop musklerna i bäckenbotten, mjukt men kraftfullt och håll sedan kvar så länge du kan och släpp sedan efter. Upprepa några gånger. Genom att man lär sig behärska bäckenbotten så underlättas förlossningsarbetet och gör att du snabbt kommer i form efteråt.

Presentation


En blogg som mina nära och kära får ta del av. . .

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Fråga gärna!

1 besvarad fråga

Besöksstatistik

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3 4
5
6 7 8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18 19 20 21 22
23
24
25
26
27
28 29
30
31
<<< Augusti 2010 >>>

Väder Rosvik

Ellenor

      Lilla Prinsessan våran   

Alfred

   Våran lilla prins..   

  

Vincent

     Mitt Bonusbarn.
Och våran största prins..   

  

bloglovin

Ovido - Quiz & Flashcards