Alla inlägg under september 2010

Av Angelika - 18 september 2010 12:38

Håller på att koka köttsoppa. Kan säga att jag längtar tills den är färdig och har fått stå och dra sig ett tag så alla härliga smaker exploderar =P

 

Alfred ligger och tar sig en tupplur. Vincent åkte till sin Mamma för ett tag sedan..det är tyst och faktiskt väldigt skönt här hemma för tillfället, trotts att jag hatar att bo i lådor, stök och bök :-) Enda dåliga är att älsklo jobbar hela dagen, är beroende av honom. Min kärlek efter alla dessa år till honom är fruktansvärt stark- Fantastisk att få känna så här stark för en annan människa!  Älskar dig älskling   

 

 

I natt har vi alla fått sova i massor. Tror vince bara vaknat till 2ggr, och ena gången ville han bara berätta att han drömt nånting roligt, och så skrattade han. haha! Så med andra ord, vincent arm är mycket bättre! och det känns bra. Har varit sjukt jobbigt att se honom ha ont men inte kunnat göra nånting.. Sen att han inte vill prata om det och försöka lyssna på det vi säger som kan göra det bättre är frustrerande! Men som sagt, det är bättre idag. och han har inte sagt att han har ont en enda gång.. Jippiie!! :-D


Idag fyller Min svärmor år, Grattis till dig! :-) och även vännen Stina fyller år idag, så Stort Grattis till dig också! :-)   


Nu ska jag skala potatis och morötter.. Är sjukt hungrig så får nog ta mig en macka eller två också!

Av Angelika - 17 september 2010 18:07

Åhh just ja, fick ju värsta flaschbacken förut i soffan..

Bebis i magen sparkade och levde om som bara den. Och jag bad Alfred sätta handen där och känna! Började tänka på då Alfred låg i min mage och det var Vincent som låg och lyssnade och kände på min mage... Tänk.. Nu 3 år senare sitter vi här i soffan och nu är det Alfred som känner på min mage.. Det är fantastiskt!  


  

Alfred 1 dag gammal! Fy tusan så liten och fin..  

Av Angelika - 17 september 2010 17:45

I natt har vi alla sovit som krattor. Vincent har haft ont! Gråtit och små gnällt från och till hela natten, och ingenting har hjälpt.. varför skickas det inte med värktabletter i starkare version när man opererat armen? Läkaren igår hade sagt att det kan vara lite värk på kvällen men att det annars inte ska vara så farlig, så det hjälper med Alvedon. Men på vincent hjälper det då inte ett skit!

Operationen hade gått fint och det öppnades upp ca 2cm i armen där skruven sattes in, och i och med att det var ett så litet hål så skulle det knappt märkas enligt läkaren. Men han har haft ont hela dagen idag också och man blir ju helt förstörd då ingenting hjälper.. Robert ringde läkaren som sa att vi skulle avakta.. So what to do??! Sen så är vince nojjig och kanske verkar ha ondare än vad han har, han törs inte röra på armen eller fingrarna trotts att läkaren sagt att han måste göra det för att hålla igång cirkulationen och få bort ev svullnad, men han total vägrar. Så det är svårt!

 

I morgon ska han till sin mamma. Robert jobbar 06-18 och jag känner att det är bättre att han är med sin mamma, för man blir ju faktiskt mamma sjuk då man är ynklig :)

Men iaf så hoppas jag natten blir lite lugnare för honom. För våran och hans egen del.. Jag har sovit på soffan så han fått sova i våran säng, och min rygg värker!! men blir nog soffan i natt igen i guess!

 

 

Idag är det ju fredag och vi har ätit smaskig middag bestående av Plättar som älsklingen gjort... Hans plättar är dom bästa, så fruktansvärt goda!! Och ungarna gillar dom också :-)

Jordgubbssylt, grädde och glass var vad som hamnade på dom!! MUMS

 

    

 

Nu sitter grabbarna i soffan och ser Ben10.. Äter Lördagsgodis och ostbågar. vi har fredags och lördagsmys idag i och med att vince ska till mamma i morgon.. Fredagar är dom bästa, då kan man gotta sig med samvete! Har blivit en rutin att ha ostbågar, popcorn, chokladbollar eller annat på fredagar! =)

 

 

Av Angelika - 16 september 2010 07:59




      Syns som vanligt skit dåligt!




Av Angelika - 16 september 2010 07:41

Egentligen hade jag kunnat sova länge idag. men steg upp just efter kl 6 då alla andra var vakna, så kände att det var lika bra att göra frukost mm :)


Robert och Vincent åkte just iväg mot S-Sjukhus. Röntgen igår visade dåligt resultat och idag ska han dit och operera. Sätta in någon skruv som ska få handen/armen rak, uschan! :( Jag som trodde det skulle visa bra, för jag har verkligen sett till att han vilat och tagit hand om armen då han varit här... Men nu kanske han tänker mer på att ta det lugnt alltid tills den läkt någon vecka, efter denna operation, tror inte han vill bryta upp den en gång till efter den här gången... Nåja, håller tummar och tår för att det blir en bra och lyckad operation! :)   Robert är nog mer nervös än lilla vince, hehe..


     Sötisarna igår. Tröttisar :P


Jisses vad det blåste och regnade här igår. Barnen var oroliga då dom skulle sova. vincent ropade och trodde t.o.m att det Åskade.. Men det small ju i saker som blåstes omkull och träden som vajade och allt möjligt.. alfred var också orolig, men han sover ju mot gårdens sida, så där låter det ju jämt av ungar, mopeder, bilar och annat skit! Så nu lät det extra mycket.. men vid halv nio hade båda somnat så sött trotts allt :-)


Idag och i morgon är robert ledig, såg fram emot att få ha honom hemma. men idag lär han nog spendera dagen på sjukhuset, och vad som sker i morgon vet jag inte.. Går inte att planera in nånting.. Sen lördag och söndag jobbar han kl 06-18! Skoj!! inte.... Men jag är int bitter =P

Ska ta med alfred på dagis idag hade jag tänkt, hälsa på en sväng när dom är ute och leker.. Men det beror på hur trött han är, för han vaknade ju tidigt idag!

 

Jag är stolt över mig själv. För kanske första och sista gången, men iaf!

Mitt gotte sug är enormt nuförtiden och jag äter konstant känns det som. Även fast jag lovade mig själv att inte bli en tjockis denna gång också... Fine att man går upp i vikt då man är gravid, men man behöver ju inte övergöda sig själv med gosaker ;-) Så igår då jag var Sjukt sugen på godis och annat gott så skalade jag mig ett äpple! det ni.. Och sen avslutade jag med 2st rostade mackor till kvällsmat.. kändes bra! :) Har även skippat läsk i ja säkert 4 veckor??! drack ett halvt glas coca-cola när vi var i rantis, men det är allt.. Ramlösa is the shit! ;P

Skit sak tycker ni säkert. Men inte för mig! gick upp 30kg+!! förra gången jag var gravid, vill inte gå över ja iaf 20 den här gången.. Blää!

 

Nu ska jag mysa ner mig i soffan med Alfred och dricka kaffe. om ca 1 timma går barnen på dagiset ut, så ska försöka ta mig dit :-) PUSS*

Av Angelika - 15 september 2010 10:27

Någon som vill köpa ett par i stort sett aldrig använda Kängor med stålhätta?

Strlk är ca 40, och dom passar både damer och herrar :-)

 

Ser ut som dom här på Bilden, men dock är det inte dom eftersom jag inte orkar börja fota nu.. KÖP!! =)


(bild blocket.se)  

Av Angelika - 15 september 2010 10:06

Efter en hemsk natt med halsbränna as hell är jag ny-duschad och inne på min 2a kopp kaffe. Har även avnjutit en god frukost, så jag börjar känna mig som människa igen..

Alfred Kom in till oss vid 3 tiden i natt. Han sprang in i vårat sovrum och kröp upp i våran säng, hann knappt fatta vad som hände haha. Men då han varken hade med tutte, snutte eller täcke så fick jag gå och hämta det.. och då blev halsbrännan värre.. Hämtade ramlösa och det hjälpte ett tag. Sen blev det ett glas samarin och då gick det bort.. Men då började alfreds hand och fot att klia istället (torr fläckar), så då fick jag gå upp och hämta hydrokortisonsalvan. hjälpte inte ett skit, tror han blivit imun mot det? så jag (pappan sov så gott) har fått ligga och stryka, stryka och stryka tills han kunde somna om.... Så blev en knasig natt, men vi överlevde :)


Till det kladdiga... Hade lämnat tuben med hyrdokortisonsalva på natt bordet vid sängen, och för ett tag sedan så blev Alfred väldigt tyst. och jag och robert tittade bara på varandra så visste vi att nu är det HYSS på g... Gick in i sovrummet och där låg alfred och hade tryckt ut HELA tuben i sängen, på sängen och på sig själv.... Fy F-N vad grisigt!! och den där är mer som en vaselin salva, så det var riktigt jobbigt att få torkat upp.. hehe *jag är int bitter*


Har snört lilleman i sin säng för ett tag sen, och jag tror han somnat... Hoppas!

Ska inte bli som igår då han fick vara vaken hela dagen och sen förstöra mammas humör med sitt egna dåliga :P


Idag ska vince och röntga armen sin, hoppas det läker som det ska. men det tror jag nog. och han har inte sagt en enda gång att det värker eller så, så det verkar ok! :) Igår sa han att han aldrig mer vill bryta armen! haha jag förstår honom ;) Men då kanske man ska ta det lite lugnare när man gungar och gunga som man ska! Men man lär sig av sina misstag, oftast iaf!  =)

Har ju själv brytit händer och fingrar. Varit gipsad både vänster och höger hand/arm, dock inte samtidigt som tur var! ;-P Ung och dum!   


  

(fräsch och mogen brud i sina bästa år) haha

Av Angelika - 14 september 2010 18:14

ont ont ont och jäkligt irriterande är den.. Bränner som eld i halsen och känns som att det enda som ska hjälpa är att jag ska spy. men det tänker jag icket göra! :P


Jag är så fruktansvärt uttråkad. Robert jobbar ju 13-22 och det är SKIT TRÅKIGT!

Barnen är rastlösa, gnälliga mm. jag är orkeslös och känner mig större än vad jag är. Alfred är feberfri idag men nog tycker jag man ska hålla sig inne en feberfri dag innan man far nånstanns, så det blir ju att man går här hemma och trampar!

Vincent vill vara med kompisar heeela tiden! Men som jag sagt tidigare så tycker jag han kan vara hemma då han är här och har varit på skolan med kompisar halva dagen. Åtminstone 1 dag i veckan! Igår var han och rännde en sväng efter skolan med kompisar, och sen var här ungar och knackade, plingade och skrek utanför dörren efter kl 19 då jag höll på att lägga alfred... Och det mina vänner var IRRITERANDE! :P Så idag är det vänner fritt här, han är bara 6 år trotts allt ;)



Nu ser dom Cartoon network och sen är det läggdags. Alfred har inte sovit nånting på hela dagen, så han är mer än trött.. mest grinig, gnällig och bråkig hehe! och vince är helt slut som vanligt efter en dag i skolan..


Haha just ja! Vincent kom försent till skolan idag.. han kom in till oss just efter kl 8 och sa att han kommer försent att kl redan är 8... Robert hoppa upp som en raket och vi insåg att vi försovit oss, haha.. Hur ofta händer det??!

Jag var upp vid kl 6 med alfred och gav honom välling.. han såg bolibompa medans han åt och sen kom han och la sig i sängen bredvid mig igen och somnade om, så där låg vi alla och sov som stockar till hela kl 8! Skönt, men jobbigt för älsklo som fick stressa ;)


Nä nu ska denna sura, trötta och lessa Mamma bota min halsbränna och duka fram nå kvällsmat åt grabbarna! Hej då.



Presentation


En blogg som mina nära och kära får ta del av. . .

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Fråga gärna!

1 besvarad fråga

Besöksstatistik

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3
4
5
6
7 8 9
10
11
12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2010 >>>

Väder Rosvik

Ellenor

      Lilla Prinsessan våran   

Alfred

   Våran lilla prins..   

  

Vincent

     Mitt Bonusbarn.
Och våran största prins..   

  

bloglovin

Ovido - Quiz & Flashcards