Alla inlägg under mars 2011

Av Angelika - 3 mars 2011 11:03

Ellenors 2 månaders kontroll var igår, dock är det ju 1 vecka kvar innan hon blir det, men fanns ingen tid kvar längre fram.. Men spelar ju ingen roll (oj vad jag tjatar haha)


1 Månaders såg ut såhär;

L, 58.5cm (längd)

V, 5155g (vikt)

H, 38 cm (huvudet)


Nu ser det ut såhär;

L 62cm

V 5785g

H 39cm

 

 

Hon växer som hon ska och följer kurvan jätte fint. En lång och ståtlig tjej :)

Var även läkarbesök och hon kollade igenom kroppen så som dom brukar göra, dvs rörelseförmåga i ben, nacke osv.. Men hon är ju stark i kroppen så det var inga problem.

Surrade järnet med läkaren gjorde hon efteråt, så vi trodde att hon skällde ut henne när hon varit och dragit i armar o ben ;)

 

Då är det 3 månaders kontrollen nästa gång och då är det även första vaccinet! Hujja...

     

Av Angelika - 2 mars 2011 08:31

Och solen kikar redan fram. fast det gjorde den kl 7 också, men iaf. Härligt är det!

Morgonen var såå tyst. Alfred brukar alltid vilja ha macka eller välling eller både ock, och han brukar få gnälla en stund innan man orkar kliva upp haha. Men i morse var det sååå tyst, och jag klev upp självmant fast gumman somnat halvt om :)

När älsklingen kom hem från nattworket så vaknade vi precis och jag var nere o värmde upp vattnet till hennes mat som hade kallnat. Känns knäppt att han går o sover då vi stiger upp! .. :/

Hon har sovit super bra sen igår kväll... Åt kl 21 och sen sovit till kl 4, och då åt hon igen. Sen sov hon till kl 7 och då var det matdags igen.. Men känner mig jätte utvilad för en gångsskull såhär på morgonen :)


Ellenor ska på 2 månaders-kontrollen idag, då är det läkarkoll också..

Sist vägde hon 5155g, så undra vad hon väger nu? Säkert 6kg haha..

Bara hon är frisk och pigg i kroppen så är jag nöjd, men det verkar då inte vara nå fel alls på henne, så om läkaren hittar nånting så gör han det bra.. Eller är ju inge bra om han hittar fel, men ja, ni fattar va? ;)


Tror jag ska lägga mig i soffan och läsa dagenstidning och dricka kaffet.. Shit vad tyst det är här! :((


  

Saknar mitt lilla hjärta! Men jag SKA inte gnälla, jag SKA njuta! haha

14

Av Angelika - 2 mars 2011 08:25

Dag 14 och då ska det handla om Min favorit Mat!

 

Jag har alltid gillat mat av alla dess olika smaker o former, inte varit den som petat och tyckt det är  äckligt.. Provade surströmming redan som liten plutt hemma hos mormor o morfar, och sen dess blev jag fast! Så kring surströmmingspremiär perioden så är det Surströmming med potatis o lök som är min favorit rätt..

Men i övrigt så måste jag nog säga min bacon sås med tagliatelle, kan aldrig bli less den! ;)


Sen så finns det ju super många fler maträtter som jag verkligen älskar, bla älgstek, köttfärsås, tacos, lasagne mfl. Men den där baconsåsen är både lätt att göra och smakar gudomligt, så den hamnar på 1a Plats!!

Av Angelika - 1 mars 2011 08:25

Igår var det varmt och soligt ute, villket väder alltså. Man fick rejäla vårkänslor och vi alla tog på oss ytterkläder och gick ut på gården.. Bakgården för en gångsskull!

R Skottade upp en bit av altanen så det gick att gå in o ut genom altandörren, skönt när den börjar komma fram, gör ju inte att man längtar efter sommaren mindre ;)


    


Barnen skottade, kastade snö och slog sönder snön som R skottade bort (stora klumpar)

Jag och ellenor satt och solade oss.. Eller E låg i sin liggdel från vagnen och mööös! :)

Robert agerade Bar jobbare och bröd grabbarna på dricka. alfred beställde bärs och vincent coca-cola, och skoj tyckte dom det var! =)


      


    

  


Jag plumsade iväg i djupsnön och började gräva mig fram till grillplatsen som står på kanten av gården, men som var rejält översnönad med MASSA snö! Tog ett tag att komma dit, och sen ett tag att hitta den haha, men nu är den skottat fram och kan börja tina så vi kan grilla om någon dag.. Finns det nå godare än att grilla korv ute och dricka varmchoklad? :) Ser fram emot då vi sitter där vid brasan och myser...


Idag åker grabbarna mot rantis för att hälsa på farmor o farfar i några dagar.. Kommer bli tomt och trist, men samtidigt skönt.. Behöver verkligen få vila upp mig efter många sömnlösa nätter i början då jag hostade o hostade, och sen allt annat kring min kropp som varit kaos har gjort mig trött och grå. Så kanske man får laddat ny energi dom här dagarna! OM nu Alfred åker. Han har varit små febrig från o till se i Fredags.. Men bara på kvällen, sen fit for fight igen på morgonen och dagen, fattar nada?! Så igår kväll fick han feber igen och den har hållit i sig tills i morse, men han verkar då inte må dåligt och vill till farmor o farfar vill han då absolut! Nåja, vi får se.. Vincent kan ju iaf åka..

Presentation


En blogg som mina nära och kära får ta del av. . .

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Fråga gärna!

1 besvarad fråga

Besöksstatistik

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4
5
6
7
8 9
10
11 12 13
14
15
16
17
18
19
20
21 22
23
24
25
26
27
28
29
30 31
<<< Mars 2011 >>>

Väder Rosvik

Ellenor

      Lilla Prinsessan våran   

Alfred

   Våran lilla prins..   

  

Vincent

     Mitt Bonusbarn.
Och våran största prins..   

  

bloglovin

Skapa flashcards