Alla inlägg den 25 januari 2010

Av Angelika - 25 januari 2010 21:20

Mmm har nyss avnjutit en underbart skön massage i 30 min som min älskling gav! Låg och såg familjen annorlunda under tiden, så himmla sött program! :-)


Igår hade vi lite besök här. först svärfar. Sen kom min mamma, min kusin och hennes dotter.. Så vart ett x antal koppar kaffe igår. Och det resulterade i kaffe darr. Plus att jag var enormt trött igår hela dagen, så dålig kombination. Eller ja, kaffet borde ju ha gjort susen, men åt som en kratta igår så det blev fel reaktion på för mycket kaffe.. Nåväl, var super skoj med besök =)

I morgon kommer även victoria och freja på middag här, tänkte först idag. men bättre i morgon då inte robert sover halva dagen! :-)


Jag och älsklingen firar 3 år i morgon    men någon romantisk middag för bara mig och han får vi ta någon annan dag.. Svårt med barnvakter osv. victoria hade säkert suttit, men hon ska nämligen sitta på onsdag. så vi får försöka mysa till det någon annan gång ;) Appropå 3 år tillsammans. Hur sjukt låter det inte att Våran son blir 2 år om ca 4 månader? hehe.. Tänk att man kunde känna så rätt på en gång, och det är jag toppen glad för.. Robert är det bästa som hänt mig!utan honom, ingen Alfred! ;) hemska tanke...   


Fullt schema denna vecka nu när jag tänker efter.. Men det blir skoj. dock kommer veckan gå fort känns det som.. men vad gör väl det? :)


Tisdag; Alfred ska på dagis, robert ska o spela tennis och jag kanske passar på att städa när jag är ensammen?!. sen STOR handling och sen middags gäster.


Onsdag; sitta nagel modell (haha, robert hörde naken modell då jag sa åt honom) åt josse 6 timmar från tidig morgon, sen Bio i Piteå på kvällen.


Torsdag; möte med en jobb coach från morgon sidan, det ser jag fram emot.. Kanske man kan börja söka jobb och få lite respons! :-) Nice..


Fredag; Där vet vi inte riktigt hur vi ska göra ännu. men vi hinner planera, för det gäller hela helgen nämligen! :)







Alfred är så jätte duktig på att säga Svampbob fyrkant. Min lilla kille. nu säger han så många ord att jag knappt vet vad han inte kan säga :)


 


Nää nu ska jag kanske gå och läsa lite. Boken är sååå bra, och jag har snart läst ut den.. Sen återstår bara den sista boken i serien jag läser. Bok 6 av marie ljungsted! :( Buhuuuu.. men har jätte mycket andra böcker som jag ska börja läsa.. Älskar att läsa, så avkopplande! =)


God natt så länge!

Presentation


En blogg som mina nära och kära får ta del av. . .

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Fråga gärna!

1 besvarad fråga

Besöksstatistik

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8
9
10
11
12
13
14 15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28 29 30
31
<<< Januari 2010 >>>

Väder Rosvik

Ellenor

      Lilla Prinsessan våran   

Alfred

   Våran lilla prins..   

  

Vincent

     Mitt Bonusbarn.
Och våran största prins..   

  

bloglovin

Ovido - Quiz & Flashcards