Alla inlägg under juli 2010

Av Angelika - 8 juli 2010 12:24

Men kan det verkligen vara så att sommaren har hittat hit? ja jag tror det..

Strålande fint nu i flera dagar, varmt och underbart! Kärlek i massor :)


Måste bara skriva att vi inte alls sett på så MÅNGA hus.. enbart 3 st... och det inom 2 veckor, allt har gått super fort för oss också. trodde inte vi skulle få lån eftersom jag inte har jobb (Förutom mitt sommar jobb) men det fick vi och då gick allting väldigit fort.. dagen före vi  åkte till lycksele for vi och kollade på 2 hus, men inget kändes bra för oss.. Vi åkte till lycksele några dagar och sen på vägen hem ringde en av mäklarna som vi varit med och kikat på hus och sa att han hade en extra visning på kvällen av ett hus som hade visning under tiden vi var borta.. och att vi kunde komma om vi ville... det ville vi ju så klart! Vi åkte hem, fixade en barnvakt och åkte till Rosvik (där vi ska köpa hus). Fick se huset och vi smälte.. Och sen har vi inte varit hemma på 2 veckor, så vi har fått prata med mäklare mm via telefon och allting har varit väldigt svammligt, så ja vad gör man?! Vi har ju inte ens själva varit säkra.. men det jag ville komma fram till egentligen är att vi inte alls sett på MÅNGA hus.... om jag råkats skriva "flera hus" / "flera veckor" mm så trodde jag ingen skulle ta det så ordagrant. Är svårt att uttrycka sig i ord för vissa.. Orkar inte ens gå in på varför jag skriver detta medd..



Men iaf. älsklingen ringde nyss och berättade att besiktningen gick bra. Så ikväll skriver vi på kontrakt! wiihhoooo.. Oj vad pojkarna kommer bli glada när dom får se huset och att dom ska få bo i ett stort fint hus med egen gård, skola/dagis nära, ishall, fotbollsplan mm.. Jag får min mormor nästan till garnne, samma mina morbröder, kusiner, deras barn mm... love it! Och att robert också trivs i dera sällskap och i rosvik är ju helt underbart. är nästan han som velat flytta mest :) Så nu mina Vänner får ni snart komma och hjälpa oss flytta! hihi   

 

Sist men absolut inte minst. Jag Älskar min fantastiska familj!

Av Angelika - 6 juli 2010 10:01

Är inne på vecka 15 (14+4) nu förresten. Tiden går fort!! Känner små små bubblande rörelser i magen. vissa dagar nästan hela tiden medans det är tyst och stilla andra dagar.. Häftigt att man känner så tidigt med andra barnet :)




Av Angelika - 6 juli 2010 09:45

Ja efter i stort sett 2 veckors frånvara från luleå så dök vi upp hemma igår igen.. Älsklingen och barnen hämtade upp mig direkt efter jobbet kl 16, sen for vi mot luleå.. Vincent for till sin mamma nästan direkt och älsklingen for på lite ärenden.. Blev skräpmat till middag igår vill jag tillägga :P


Idag ska vi inte göra många knop. Kolla in ett myggtält åt mamma och en studsmatta som hon tänkt köpa. så det ska vi kika på. kanske lite annat smått och gott :)

Det är ju strandväder idag, så en strand tripp hade inte varit helt fel heller...


I morgon så ska vi på banken och göra en låne-plan för vårat kommande köp.. Nämligen husköp.. på torsdag skriver vi kontrakt om det visar sig att husbesiktningen går igenom.. *hoppas*. huset är fruktansvärt fint, stort och alldeles, alldeles underbart! :) vart får ni veta senare, hihi.. Det är det som varit en hemlis i flera veckor nu, vi har kikat på flera hus men just detta fastnade vi för båda två. och barnen tycker det är jätte fint också... och appropå barnen, så är det pga vincent situation som jag/vi inte velat gå ut med husköp ännu, vi vet inte hur det kommer bli med skola osv. Och det känns inte som att hans mamma behöver få veta det av någon annan än av oss, och varför berätta om nånting som inte är säkert ännu? Men.. nu är det någon iriiterande själ som varit snäll och berättat om våra planer redan, så det kom ju fram på det sätt vi inte ville... Men på Torsdag så får vi ju veta om det blir av eller ej.. Jag är nervös, förväntansfull och allt möjligt... Känns så bra! :) Tänk att lilla pyret i magen kanske får börja sin uppväxt i hus, det är min dröm sedan jag var liten. Har alltid sagt att när jag får barn ska dom inte växa upp i betongen :P


Är ledig en massa denna vecka, men det behöver jag efter denna jobb vecka. av 8 dagar har jag jobbat 7, å jag kan säga att jag är både trött och mör. men som jag skrivit tidigare, jag älskar att jobba!! :) Men som sagt nu får jag vila mig lite.. ledig tisdag och onsdag, jobbar torsdag och sen ledig fre-lördag- söndag! :) får se om vi spenderar dagarna här i luleå eller kalix. men jag fföredrar nog kalix.. kan säga att det inte alls kändes så home sweet home igår då vi kom hem.. Jag trivs inte i luleå och har aldrig gjort det, och nu är det så uppenbart att det inte är här jag vill bo ;)


Nu ska jag klä mig och fixa så vi kan åka på nå missons...   

Av Angelika - 2 juli 2010 12:04

Vart är den varma sommar värmen?


Ja men gu så länge sen jag skrev nånting här. Jobbandet är igång och det går super fint.. illamåendet är som bortblåst och jag mår bättre än på länge ;) Magen har börjat växa och nu syns en liten kula =)

Idag har jag ledigt efter 4 dagars jobbande. men ska jobba lördag, söndag och måndag igen.. sen ledig 2 dagar, ser fram emot det :) älsklingen och barnen kommer på Söndag redan som det lät på Robert, saknar dom såååå!

Fast igår fuskade jag och åkte till rantis med mamma o pappa.. Så fick hälsa på svärmor o svärfar samtidigt som jag fick snossa på Alfred i massor! och pussas lite med robert gjorde jag också, hihi... kändes jobbigt att åka hem sen på kvällen igen, men det går ändå rätt bra. har saker att pyssla med hela tiden, och på jobbet hinner man inte ens tänka på mitt lilla go troll! :)

Och idag kommer mina fina brorsbarn hit med sin pappa, så då har man ju dom att busa med... Plus att jag var och busade med lindas (alfreds gudmor) söta och fina Leo i onsdag efter jobbet! han är så liten och söt, jäkla alltså.. gladaste killen ever! :) vi var och fikade på myggan. Som jag saknat deras underbart goda baguetter!! Åt en baguett med skagenröra, säger bara GOTT!! fantastiskt.. så dit ska jag fara väldigt snart igen ;)


Nästan vecka är schemat fulladdat.. hemlis hemlis än så länge! men inte så länge till antar jag :) Måndag åker vi till luleå direkt efter jag slutat jobbet. incent ska till sin mamma och var där 2 veckor (som vanligt på sommaren) vi har ju haft honom 2 nu, inte för att jag nästan hunnit träffa honom nånting. men men....

Sen ska jag och älsklingen på dom där "hemliga uppdragen" onsdag och torsdag.. fast torsdag jobbar jag 7-16, men efter det.. hihihi..


Nä ska inte skriva så mycket mer nu. har inte suttit nånting vid datorn på flera dagar, känns skönt.. bara varit ute, jobbat och gått och lagt mig i tid på kvällen så jag orkat upp 5:30 på morgonen då jag börjat kl 7.. Super härligt det är att jobba igen! I love it!! =) puss på er alla där borta i luleå, kom och hälsa på här!


  Ps, gick in i v15 idag ds

Presentation


En blogg som mina nära och kära får ta del av. . .

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Fråga gärna!

1 besvarad fråga

Besöksstatistik

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13 14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28 29
30
31
<<< Juli 2010 >>>

Väder Rosvik

Ellenor

      Lilla Prinsessan våran   

Alfred

   Våran lilla prins..   

  

Vincent

     Mitt Bonusbarn.
Och våran största prins..   

  

bloglovin

Ovido - Quiz & Flashcards